Monday, 3 October 2011

ELLE's BUN @ Koperasi MATRADE

LABEL




Sardine Bun




alamak..sausage bun macam bang mat gebu kene postpone...utk 1st day ade bun sosej rose aje..tunggu yer utk edisi seterusnyaaaaaa






2 jenis bun iaitu Sausage Bun (RM 2) dan Sardine Bun (RM 1.50) akan mula dijual di Koperasi Matrade pagi esok. Have a look kat rak roti tu yer...roti tu more or less rupa dia mcm dalam gambar di atas le..rasa?gerenti sedap!From time to time ku akan tambah Bun lain cam kacang merah, kaya, bilis, mini pizza..tengok la sambutan cemana kan...huhuhu...cuba,nikmati,cintai ELLE's Bun!

10 comments:

wahida said...

sumpah aku nak rasa, tapi make sure roti ko tu lembut ala2 gardenia tu tau...kalau lembut, sure aku akan beli lagi...hehe...

Elle said...

kelembutan itu terserlah pada towkeynya..nyata kau takkan kecewa!

izyan al-za'im said...

wah wah wah! ko buat ke elle?!

e k i n ♥ y u s r i said...

nk cube jugaklah
huhuhuhu

Elle said...

yan aku menjadi pengusaha secara OEM, aku buat marketing je hehehe..

Elle said...

cik ekin, sila2...

izyan al-za'im said...

OEM pon OEM la. still kene ade kerajinan jugak. wajar dicontohi ni. wink2

Elle said...

Yan, TQ for your support!

Sweetheartstories said...

Cayalahhh Elle..
Tokey Bun sekarang.. :)

Elle Kamarudin said...

Well Mimi, kita ade minat yang sama hehehe