Monday, 5 March 2012

Krabi : Chaba Thai Kitchen




Sesudah check in kami naik tuk tuk yang hotel provide utk ke Ao Nang Beach. Destinasi pertama adalah Chaba Thai Kitchen yang di suggest oleh pemandu tuk tuk. Halalan Toyyiban katanya..






My pineapple juice and Azi's mango juice each for 65 bath




Pineapple fried rice with plenty of seafood - 140 bath


mihun sup for 95 bath




Baru sampai kaya la lagi..boleh la makan kat restoren huhuhu..pas makan kami terus membeli sobinier. Tak sabar2 hehe..beli magnets. T shirt i luv krabi nak pakai gi phi phi island. malam plaks dinner lagi kat hotel. Ala2 tak habis la sebab dah kenyang makan kat Chaba. Pas makan kluar lagi ke Ao Nang jalan sepanjang bazaar tu..beli beg Hello Kitty untuk Kaseh..singgah 7E macam la Malaysia takde 7E. Tapi 7E thai best aaa..banyak juice. Ade satu brand tu nama Tipco mmg sedap la. Ku try kiwi dan juga delima perghh lazaria..beli jugak vacuum dried banana & stroberi, red bull, milo dan yang paling penting ialah traveller's adapter..hamik ko kene sampai 169 bath menatang adapter tu..takpe la mende tu universal punya leh pakai kat mana2 negara in da future. So nak balik kami call hotel then tuk tuk pon sampai bawak kami pulang. End of day 1.

No comments: