Friday, 9 March 2012

Krabi : Colourful Night Market

Weird corn


Mihun sup daging

Cotton candy


Durian siam


Lauk-pauk



Ice blended 25 bath



I bought kiwi ice blended



Ayam gemok



Perciks2



Popcorn



Manisan



Donuts 5 bath seketol



Agar-agar macam2 kaler



Telur puyuh goreng



Ni kompem bukan lemang



Ala2 tako tao tapi yang kat jusco tu lagi sedap



Dalam pisang luar salut ngan kelapa +pandan then goreng, sedap!! 3 for 10 bath



Kuih bijan ni pon super sedap 3 for 10 bath




Night market ni bukan yang kat Krabi town, yang tu jumaat, sabtu & ahad je ade. Yang ni small night market kat dalam kampung berdekatan Sunda Resort. Boleh kata hampir semua muslim stalls. So tak risau la nak makan. Tapi kami beli apa je..donuts, kuih2 and ice blended pasal pastu nak dinner kat hotel dah..huhuhu..yang bestnya orang siam pi cakap siap ngan kami..punya panjang dia story last2 kami tanya HOW MUCH?muka kami dah jadi siam agaknya huhuhu..End of Day 3



No comments: