Thursday, 8 March 2012

Krabi : Tour to 4 islands

Masuk hari ketiga dah ala2 malas berposing, ambik la gambar abang bot ni ha

Drebar bot


Newly married couple from Mumbai, baru 3 hari daa...


Menu wajib atas bot



eh.ni kat Ao Nang je huhuhu




boipren i nama Fransiour from Brussel,
background Chicken Island (nampak kepala ayam?)



Stop kat Tup Island utk lunch


mengintai dari cafe


kat pantai ni la kulitku mula hangit tapi tak pedulik, mandi saja..


geng makan lunch


Poda Island, lepak makan jagung bakar


baby comel


Pranang cave


Baby comel II - sila muntah



For the 3rd day we went for another island hopping trip to 4 islands. Chicken Island, Tup Island, Poda Island, Pranang Cave Beach. Acara merentung kulit berjalan dengan lebih rancak. Yang best trip to 4 islands ni skit je orangnya dalam bot, 9 org. So Santai skit la daripada gi Phi Phi. Island pulak macam private, takde la nampak bontot org je huhuhu...tapi kat Pranang Cave agak ramai la..paling best mandi kat Tup Island...and tour ni abis awal skit around 3pm. Balik hotel kami rehat jap, mandi2 then ronda pasar malam dalam kampung dkt2 hotel..malam tak kluar sebab hujan...


3 comments:

Ernie Khairina said...

cantiknye..confirm saya nak pegi!

..::SangRatoo::.. said...

heheh ramai ke bontot² yg ko nampak Elle..ehehehe..weh baby no 2 tu somel sgt :P

Elle Kamarudin said...

Ernie, memang cantik! Tapi balik sunburn lah hehe

Jue, ramai jugakla sampai tak lalu nak tengok. Baby no II shomel eh?hehehe malu aiii