Tuesday, 13 March 2012

Tea Time @ Ben's KLCC

ni la Berries Pavlova Sandwich (pic courtesy from google). Akak kata base dia cam plaster ceiling huhuhu.. meringue tu ok la rasanya...masa org dok gila macaroon aku try, dah makan tak suka pon. sama macam pavlova ni..dah rasa tak suka jugak..mmg kena makan butter cake biasa je la huhuhu. Tapi akak makan bread & butter pudding tu sedap. And again apple frosty yg ku ode tak sedap tapi pineapple akak sedap la pulak..hai la nasib..



happy birthday yang ke 37 to akak on 13032012


Aisyah dapat advance (19032012) birthday present dari maktok..Aisyah pilih sendiri jam Adidas tu huhuh..lagi 2 tangan dewasa tu saje ngada2

Maktok janji kalau exam dapat nombor bwh 10 maktok hadiah jam. exam ujung tahun 2011 Aisyah dpt no. 3 so mak tok kenalah tunaikan janji..pasni belajar rajin2 kasik dapat semua A okeh??


hai kejap saja anak menakan maksu dah 10 tahun. Rasa macam baru je lari pi Sunway Pyramid waktu lunch dari opis sebab beriya nak beli baju kaler pink utk dia 10 tahun lepas. Anak buah 1st semua pon teruja. Sekarang dah 5 tak heran dah , tunggu bikin anak sendiri pulak huhuhu


I wish someone can iron the whole basket of shirts n pants for me. Giler kentang punya malas iron baju. Kdg2 sanggup hantar kat laundry Wangsa Walk sebab dia iron sampai side baju tu tajam semacam huhuhu..aku buat sendiri tak jadi



No comments: