Saturday, 9 June 2012

A tough week after all

Selesai sudah 3 paper, 7 lagi menanti. Overall 3 paper minggu pertama berlalu dengan smooth. Cuma tubuh badan jadi over stress. Abis first paper, OB on Tuesday, datang demam panas. Siap pegi speedmart beli 3 bungkus ice cube. Humban dalam tong air, perah limau purut. Mandi kol 4 petang. Tak tahan panas...pas mandi pasang air cond.. tido..elok kejap..esoknya pas paper akaun demam kura datang lagi..siap gastrik menyerang...memang lembik la atas katil huhuhu..apela nasib...carik air kelapa minum tanpa ais ngan gula..kurang skit panas

Khamis pula gap sehari takde paper..papa ade appointment ngan spital selayang..buat fine needle biopsy kat tyhroid gland, next tuesday repeat OGDS then only tau result pada hari Khamis. Semoga Allah permudahkan segalanya.

Jumaat pon berlalu dengan tenang..paper Int. Bisnes ok juga..aku harap dapat la A huhuhu..

Hari ni teman mama makan kenduri kat Taman Melewar Indah. Anak kawan ma n pa time pi Mekah thn 2003 dlu kawen..sejak papa tak brapa sihat ni asyik aku je la teman mama pi makan kenduri..agak bosan jugakla sebab aku tak kenal tuan rumah atau pengantin. Tapi sebab udang galah ngan daging dendeng serta tapai pulut dia sedap aku tak kisah la teman hahahah

No comments: