Monday, 9 July 2012

Pelamin anganku


Kenduri anak Mek Nab kat Taman Bolton. Mek Nab ni towkey thai food       sebelah Nasi Campur 1001 lauk (Sri Ayu) kat Sri Gombak. Yang special ade gulai kawah ngan tapai pulut. Lain2 macam kenduri lain gak.


Pastu cargas ke Bangi pulak. Kenduri anak Makcik Azizah and Pakcik Hadi the ex Kuala Selangor's D.O. Aku rase pengantin dia bawah umur sebab both kecik dan muka sangat remaja huhuhu..aku tak makan pon kat sini, just makan buah n minum air sirap sebab dah kenyang sangat...

7 comments:

S.U.F.E.E.N.A.N said...

Woooh..mati2 aku ingatkan pelamin itu kamu yg jdi pengantinnya..hihihi..xpe..sooner or later,the time will come..tak gitu babe..?:)

Elle Kamarudin said...

tema tu cam dah kena ngan jiwa..pink@purple ahaks

SangRatoo said...

elle..bolehla simpan utk pelamin anganku..apa² pon..steaddyyyyyy ~

Elle Kamarudin said...

no sweat bebeh!

~ ADANDO ~ said...

Jangan jadi pelamin angan ku musnah...sudahlah....Sob...sob...sob......

Elle Kamarudin said...

ahahaha....nyanyi skit abg adan

Anonymous said...

cantik2 wlpn simple je kan...less is more



bajukurung budak murah!!!
www.bajukurungmurahsangat.blogspot.com