Tuesday, 3 July 2012

Peperiksaan KPSL kali ke 4


Baru 2 minggu habis final exam USM, datang pulak KPSL. Ini kira kali keempat la aku sit for this exam. Semua ada 3 paper, aku baru lulus 1, bahagian A. So tahun ni aku amik 2 paper saje...moga-moga lulus semua. Atok Dzul janji nak order Kek Biuty kalau aku lulus exam ni uhuhuhuh..kawan2 kat level 15 sila berdoa aku lulus so nanti korang dapat makan kek hehehe, ok la nak rebus buku2 tebal tu jap. Bikin air penerang hati.

2 comments:

S.U.F.E.E.N.A.N said...

Babe, kau kene hafai buku2 tu sume..?mcm buku akta jerk babe..owwhh..aku dh lalui saat horror itu..muakaka..xpeee babe, i know you can do it!

Elle Kamarudin said...

Actually exam KPSL ni open book test, takyah hapai. Kena tau jawapan duk mana ja then copy, put reference. Akta tak silap aku ada dua. Akta Pencen 1980 ngan Akta KWSP 1991.