Friday, 19 October 2012

Bali: Bali Orchid Spa








massage side by side-kau tengok aku-aku tengok kau-sama je 


make up lepas selesai


mula-mula kene foot bath dulu


 Kolam mandi bunga untuk 2 orang ahahaha, melimpah-ruah


ngantuk pas kene massage..happy customer

Yezzzaa.. part paling menarik, save the best for the last. Acara manja tubuh yang sungguh enak!! Pakej IDR 350,000 @ RM 111 dengan 5 acara. Foot bath, massage, scrub, yogurt mask dan mandi bunga dalam masa 2 jam. Tukang urut badannya kecik. Of course la aku underestimate kekuatan dia..sekali nahh rasekan! Yang kelakarnye aku kene couple room ngan si pjot..aduhh..aku rase kurang feel sebab asyik gelak je. Kalau ade org bilik sebelah sure bengang sbb kitorang kecoh gile..mana la aku pnah bercouple2 spa ni wei..yang si tukang urut keep on kata jangan malu-sama saja-sama saja..ye la sama tapi malu kot..cis!

Tak silap aku spa ni ade website, cer google..ramai tourist & stewardess jepun gi sana..deco dia pon cam integrate japs n balinese, nyaman sih..

So setel la 4 hari 3 malam kembara pulau dewata yang meninggalkan pelbagai kenangan terindah..aku ngan pjot janji nak datang Bali lagi..tapi kitorang tak nak ler couple room sesama sendiri..ngan bakal laki lah pulak yer huhuhu..nak lepak Nusa Dua..cam best je..perghh berangan tak hengat punye kuikuikui..~TAMAT~

No comments: