Thursday, 10 January 2013

Lok Lok King on Wheels


Wide selection : u name it, u get it.


Sotong celup tepung


3 kali pi celup cek oi!!


I asked my mom to get ready after Maghrib for Jalan-Jalan Cari Dinner. JJCD kali ini membawa kami ke belakang Ampang Point untuk menikmati steamboat halalan toyyiban. Wah skrip JJCM sangat. Ye la hari tu kan Lok Lok King ni masuk dalam JJCM. So kami pon nak terjah la tengok cam best je.

Keunikan LLKOW adalah ia tidak hanya menghidangkan steamboat, tapi boleh deep fry dan grill juga.

Saya cuba sotong celup tepung, paru celur dan celup tepung, dan kawan2 dia la..harga biasa2 ja..ikut warna lidi. merah rm 4, hijau 2, no color singgit. Amik sotong 4(kaler merah) mmg kena la RM 30 semua skali.

Kekuatan LLKOW pada kuahnya yang 4 jenis tu. Kuah kacang, kuah macam yong taufu yg hitam dan merah dan satu lagi cam sos cili thai..


Lepas kena LLKOW singgah Ukay Perdana beli musang king idaman kalbu. Sayangku jangan kau persoalkan siapa dihatiku...

1 comment:

Mr & Mrs Sallehudin said...

Terbau durian smpai kat umah akuu....