Friday, 18 January 2013

USM...aku datang!


This will be the 3rd time I'm going to USM for Kursus Intensif PJJ. Will be staying at Desasiswa Fajar Harapan for 3 weeks. Schedule macam biasa padat tapi yang tak bleh tahan ada 2 hari kena exam back to back pada minggu akhir. 1 hari tu 3 paper dan esoknya 2 paper. Berturut-turut pulak timing 8-10 pagi, 10pg-12 thari. Terima kasihla siapa yang tolong buat jadual tu sebab berjaya memporak-perandakan hidupku untuk 2 hari tu.

7 daripada 11 assignment dah setel. 2 kena bawak ke Penang. 2 lagi boleh setel lepas intensif sbb due date 15 April. 1st paper will be on Monday 21st Jan jam 5.30ptg. Redah je la Services Marketing tu..2nd day English...yes no orite..then gap lama takde exam. Kelas kelas kelas exam sikit..dan tunggu je la 3rd week yang bakal menggugurkan rambut.

Apapun jalan terus..dah banyak masa, tenaga dan wang ringgit dihabiskan untuk pengajian ini. Mesti buat yang terbaik untuk masa depan. Setuju?

No comments: