Thursday, 7 March 2013

Iklan : Bedak Arab Kokuryu

Bedak Arab Istimewa : 3 dalam 1 

Kelebihannya :

1) 3 in 1 make powder,moisturizers,foundation.
(tak perlu pakai apa2 krim lagi cukup dgn bedak ni aje.)

2) Mengikut aliran darah kita, tak kira berkulit cerah,gelap,putih & sebagainye.So sesiapa pun boleh pakai.

3) Kulit akan kelihatan kemas sepanjang hari,makin berpeluh bedak ini menghasilkan hasil yang sangat cantik

4) Tak melekat pada tudung atau tisu jika berpeluh,kena hujan,basah atau terkena air,sebab dia natural terus meresap ke kulit.

5) Lebih tahan lama n jimat dr bedak biasa & tahan selama 8 jam

6) Boleh mengecutkan jerawat di muka

7) Produk halal & boleh di bawa solat


CARA MENGGUNAKAN BEDAK ARAB KOKURYU :
1) basahkan sponge.

2) oleh kerana ianya di sapu menggunakan sponge basah bedak tu kita tap tap dan ratakan tapi jangan tekan terlalu kuat sedang2 sudah ok.

3) tidak perlu risau bila menyapu bedak mungkin akan kelihatan tompok2 pada kulit muka, tompok tu akan ikut tone naturally ini kerana cara penggunaan bedak ni menggunakan sponge basah so dia tidak akan kelihatan cantik atau rata serta merta .. kecantikan tone dan coverage tu akan di lihat selepas 3-5 minit...

Ok kat mana nak dapat? Bukan saya yang jual..saya tolong iklan je hehehe

yang kat Matrade bleh call Rina Suziyanti @ 7933 and asked for best price yang di luar sana whatsapp beliau di 012-349 5478

Price : RM 55

OK chiow! 

No comments: