Thursday, 23 May 2013

Monthly treat for mama

Hari gaji yang indah bawa mamaku jalan-jalan makan satay kat Satay Station Solaris. Ternyata mama impressed dengan size dan rasa satay kat situ. Tak mau yang lain dah hehe. Lepas makan pegi Sony Centre kat Publika sebab nak usya camera. Tapi SA kat situ cam layan tak layan tunjuk muka cam kami tak mampu beli je..ok fine banyak lagi kot kedai lain kan..

No comments: