Saturday, 20 July 2013

Random pics on this Ramadhan



Masak bagai-bagai, makan sorang-sorang. Lunch hour dah pi beli sotong ngan pisang. Bayam, telur dan buah2 mmg ada dalam fridge. So masak sambal sotong ngan spinach scrambled egg. Top up ngan goreng pisang.


Gigih nak kasut pink. Friday long lunch hours cari kat Isetan KLCC ade display pair je size 37. Petang pi Isetan OU dapat gak new pair yahoooo. Berbaloi-baloi!


My pair of Timberland yang dah 2 tahun terbiar sepi tak dipakai..kluarkan dari kotak gabus2 skit..nak pakai jalan2 dan lenjan2 skit huhuhu


Yer..aku memang boring dok umah sorg2..jadi aku gi jengok kebun arwah papa yang tak terjaga dah..petik ape yg boleh petik..belimbing buluh, daun limau purut, daun kari, daun pisang buat main masak-masak huhuhu


Ini fruits platter buka puasa hari Sabtu sebagai usaha detox buffet on Friday  hehehe..top up ngan kek durian dan cempedak sama juice lemon madu..mabeles!

No comments: