Friday, 1 November 2013

Pengajianku berbaki 34 jam kredit lagi


Pergh..lama tak bicara soal sekolah orang tua2 ni hehehe..macam drifted pon ade..awal2 sem hari tu rajin tepon Dr. Faiz gedebak gedebuk tanya pasal final project pastu aku macam snow white yang tertido panjang..

Ok la takmau main2 dah..intensif 2 bulan dari sekarang..assignment kena bagi perabih takmau bawak pi Penang kang serabut perut kat sana..mana nak exam lagi..mana nak berkuntau ngan assignment...mana nak JJCM lagi.. opss...

Hujung minggu ni ada English oral test..harap2 tak gagap la nanti..kat atas tu result setakat ni..kalau ikut pattern paling kuat boleh pegi 3.4++ tapi tatau la kalau ade miracle boleh grad 3.5++ n above...pergh berangan tak ingat punye huhuhu..doakan saya yer...dah lama dah tunggu saat indah ni :)


No comments: