Tuesday, 29 April 2014

Majlis Kesyukuran @ Soft Opening RSMY Danau Kota


Sup tulang berisi lembut bergetar2..banyak kentang pulak. 
Aduh..terseksa pulak jiwa dikesejukan petang ni
 

Plain Naan
 

Kari ayam


Nasi Beriyani Ayam
 


Pada hari Jumaat yang lepas, RSMY Danau Kota buat soft opening. Datin Ida the owner jemput via FB RSMY dan IG beliau. So sebagai follower yang tegar terhadap the best cheese naan in town maka ku pergi la ke sana bersama mamaku yang suka makan (ayat cover padehal aku pon suka).

So lokasi. Belakang Columbia Asia Hospital, sebelah je dengan kedai makan NZ tu..ha..silala terjah segera..kerana Cheese Naan itu meleleh...elok sgt buka area2 sini dekat skit ngan rumah huhu. Arghh lapar plak nak balik ujan lagi...

No comments: