Wednesday, 18 February 2015

Penang: Weekend Getaway with Pjot


Checked in again at Royale Bintang Penang. I requested for free upgrade from Superior to Deluxe room. Reason why, I've called earlier in the morning before embarked our journey to Penang. The reservation staff said no need to secure my booking with credit card, just walk in. When I arrived at 2 pm, no superior room was available. Nak kena bayar lebih la kalau Deluxe. So..please give free upgrade la kan..bukan aku tak tanya pagi tadi..



Dapat la pool view gitu ehehehe..night time


Day time..before swimming splashing and whatnot.

Melayan lara jiwa di Starbucks Straits Quay


I just love sitting here and enjoy the view


I wish I have enough money 
that I don't have to go to work
and just sail away around the globe


Catching sunset at Batu Feringghi, subhanallah so beautiful isn't it? 


The next day we made a pit stop at USM


 Snap couple of photos at my favourite spot


And visit IPS, officiate my journey as a post graduate student


My favourite spot in USM


OK yang ni best. Mee Udang Pak Su di Kuala Juru. Sepinggan RM15. Udang ada 8 ekor katang2. Ketam pulak order satu set tu ada 2 ekor ke 4 ekor aku tak ingat tapi RM30. Yang best sebab apa sebab Pjot belanje ehehe...tak aaa..memang sedap..aku tak layan dah Mak Jah2 semua tu..kuah ceroi.ade gambar nasi beriani Hameediyah aku cari2 tak jumpa..yang tu kalau aku post sini memang tergedik2 la korang nak pi Penang hehehe...sebab aku letak kat FB ramai yang terguris hati hehe..

No comments: