Saturday, 16 May 2015

Signing Sale and Purchase Agreement


First and foremost drop off mama kat KLIA. Mama nak pergi trip bersama rerakan warga emas ke Ho Chi Minh. Risau juga nak lepaskan mama tapi sebab adik Makcik Tipah (jemaah masjid Sri Gombak) ada jaga mama so aku rasa lega. Sepanjang kat sana aku berwhatsapp ja dengan Makcik Ana tanya khabar mama yang paling ku kagum time balik mama naik ERL sorang dari KLIA ke KL Sentral. Then amik cab balik Sri Gombak...ni mesti nak convince aku dia boleh pi jalan lagi ni huhuhu
 


Lepas tu singgah Setia City Mall untuk rest and refresh. Appointment dengan lawyer di pejabat pemaju Alam Budiman pada jam 2.30 petang. Sampai di Alam Budiman kena tunggu kejap pasal orang before aku tu..lama sikit. Alhamdulillah urusan selesai. Next kena tunggu S&P agreement yang dah stamp duty balik kat aku untuk urusan permohonan pinjaman perumahan.

No comments: