Monday, 3 August 2015

Master of IMC : 1st Sem Result



Here you go, CGPA of 3.11 with one B-. The first person I texted to inform the result was Dr. Faiz (my thesis supervisor during undergrad). Ku ngomel panjang ceghita result aku teruk la apa huhuhu..Dr. Faiz kata not bad la lepas juga 3. Pastu dia kata lagi "Dunia belum berakhir dengan 3.11". Alamak betoi la tu..next sem bagi fine tune skit cara blaja dan writing skill. Mesti boleh score btoi dak?

Groupmates yang lain dapat 3.55, 3.07 n 3.00. Kami plan nak ambik 4 subjek next sem- Marketing Management, PR, Media Strategies dengan Research Method. Aku rasa macam agak berat juga sebab subjek PR dan Media Strategies kira benda baru la untuk aku. 

One more thing MyBrain15 ni cepat la skit approve, aku nak bayar yuran. Kalau tak approve b4 7 Sept kena pecah tabung ayam lagi laaa..lepas tu kena minta refund once da lulus..semoga jalanku untuk menimba ilmu ini dipermudahkan.

No comments: