Monday, 9 November 2015

Jambatan Datang dan Jambatan Pergi







Kalau masuk ke Penang Island aku suka ikut jambatan lama. Pasai pa, turun2 ja terus masuk USM. Senang route dia..lepas tu tol pon kurang. Bila nak keluar dari pulau aku akan lalu pesisir Pantai Seagate dan naik 2nd bridge. It connects Batu Maung (island) to Batu Kawan (mainland). Perjalanan highway pon dah ke selatan elok la, aku pon nak balik KL. 2nd bridge memang tak berapa ada kereta. Boleh slow2 ambik video lagi. Aku ada share kat Instagram  hehehe..

Tapi tak boleh hehehe sangat..rekod memandu tanpa saman dah pecah time pi Penang kali ni..kena speed trap kat Kerian..deng u speed trap! Penat aku kemut bawak kete pelan2(dalam  mimpi) nak elak saman, kena juga.

No comments: