Friday, 29 February 2008

Karaoke


After all the hectics during working hours..once in a blue moon we did throw a visit to news KTV in Jln Imbi...ni gambar2 sha,su & syida tengah tarik..layan baekk punya..

Wednesday, 27 February 2008

Kids


Koleksi anak buah

Main2 Photoscape







Faizah telah menjadi photoscape trainer hari ni..menda ni sgt la advance dari adobe photoshop..ni ade lah hasil2 yg Faizah buat dan daku try..

Tuesday, 26 February 2008

Tired

I wish I can be at Sg Congkak rite now, relaxing at the natural village SPA...rindu la time Induksi&BTN ni..kejap2 berendam..cukup time gi kantin makan muahahaha..tgh lunch break ni.Baru lepas layan kerenah baby viva,anta service ctr,barang dah sampai and complaint 2 benda tu..ok la semua setel..argh..ngantuknye..

I'm not the type to get my heart broken,
I'm not the type to get upset and cry,
'Cause I never leave my heart open,
Never hurts me to say goodbye,
Relationships don't get deep to me,
Never got the whole in love thing,
And someone can say they love me truely,
But at the time it didn't mean a thing

This time was different,
Felt like I was just a victim,
And it cut me like a knife,
When you walked out of my life,
Now I'm in this condition,
And I've got all the symptoms,
Of a girl with a broken heart,
But no matter what you'll never see me cry.

Friday, 22 February 2008

Be active!!

Last nite mama and I went to KLIA,sending Ezam-3 weeks away to Osaka...kena keje kat Kilang Daihatsu cam dulu gak,tapi sebelum pi airport dia sempat round Low Yat merembat sebijik compaq presario baru...selambe menswipe 2k++..alasannya that old Sharp battery dah kong,cheh!dia bet balik nnt dia ringan dariku..ah..I'll make sure hasrat dia tak tercapai dengan table tennis training ni muahahahah...petang semalam main ngan emma..ni lunch time jumaat dah janji ngan that S/U gurl..ape tah nama dier..esok kejohanan ping pong tertutup MATRADE..dunno whether i still can play like b4 as i am heavier now...lutut sure sng injured..anyway i still wanna take part..supaya SKT ku tahun ni meriah huhuhu..ok la..my fren is waiting..lets play bebeh!

Wednesday, 6 February 2008

Tuesday, 5 February 2008

Frenz at MATRADE

Rasyidah(Administration)

Shazana&Suzana (Human Resource Management)


Rozila(National Single Window)


I join MATRADE on 3rd May 2007.2 minggu induksi khusus dan orientasi.Then dapat placement at MTOP&WTOP unit...here are some pics of my colleagues.

Monday, 4 February 2008

Siti Raihan








This is my 2nd niece.Birthday awal sehari dari her sis-18th March 2007.A historical date cos I was admitted to HKL due to hypertension.Fuh...stress keje Customer Service TM net...asyik kena maki..terus darah naik huhuhu..ini budak manyak comei laa..ku selalu panggil dia rey-an..rey-an...pandai cakap jerman woo..nak setahun dah..jalan pon tak bulih lagi...gigi pon tarak...apala rey-an!




Siti Aisyah


Ini adalah SITI AISYAH aka Ecah anak buahku yang pertama..She was born on 19th March 2002. At that time I just started workingat WinAcc at com Bandar Sunway..still remember...i went to Sunway Pyramid that very day she was born..nak cari baju pink color hehehe..punye excited la 1st niece...this year she's going to be 6..big gal huh?no more threaten her ibu"Aisyah berak kang atas lantai"...haru la ini budak hahahaha..

Tragedi viva forever

hasil akhir
sedang di touch up

sebelum touch up

Perfet timing,8.10 to ride the honda wave to MATRADE this morning.Suddenly i spotted something at VIVA's body.DAMN!!!Dah ade keta sagat bontot dier..kat back bumper..aku dah kata parking kat situ will put the car in danger...but papa INSIST..argh...I feel like screaming now..not even a month...and not even my fault..F*CK!!!!!!!!!!!!!!!And to add more siyal...i did thumb print at 8.34...damn it..first day in february dah lambat...

1.30 pm-baru pas lunch,punya la lapo..dari pagi tak dpt nak ngap ape2 pon asek pikir psl my viva.Tadi amik time off jap balik tengok apa jadi,owh dah berubah tempat pulak....park moto then bwk viva gi ronda bolton.Argh..semua nya nak ketok aku la..mentang2 pompuan yg datang tanya harga ada yang nak 180,ada yang 220 ada yang nak sampai 300++...mak aiii...cabut bulu la aku...tapi ada satu kedai dia boleh buat 80 ja..tapi dia cat balik separuh..tah tgk la camna..nak servis 1k lagi...nnt2 la..calaran itu tak ganggu pernafasan aku pon..cuma penglihatanku jadi berkudis aduhhhhh..
3.30 pm-zillion thanks to matrade car wash yang telah berjaya menghilangkan kecacatan pada viva ku eventhough tak 100% tapi kurang la skit kudis mataku muahaha...anak CC tak caj pon bab wax tu..dia just caj utk cuci luar dalam..alhamdulillah...