Tuesday, 18 October 2016

Seoul 5D4N: Incheon Bridge


Incheon Bridge is the longest bridge in Korea with the 21.39km long. It is ranked seventh in the world for its bridge length, sixth in the world ranking as a 18.38km long cable-stayed bridge, and fifth in the world ranking for its 800m gap between two main towers.

The bridge connects between Yeongjongdo Island, developing an international distribution complex as well as international airport, and Songdo Island, growing an international business city, within 20 minutes. Also, it grants easy to access to Gyeongin Expressway No. 2 and 3, and Seohaean Expressway by shortening more than 40 minutes to arrive at Incheon International Airport. (Official Korea Tourism Organization)

 







Luncheon sebelum masuk Nami, makan bersila, kesian mama huhuhu


Lepas tengok Cherry Blossom kami mengikut ke mana saja tayar bas bergolek lalu tiba di Incheon Bridge. Korang baca dah kan kat atas tu pasal Incheon Bridge?

Aku ala2 mengantuk time ni. Tuhan saja yang tahu kemengantukan aku. So aku pon pegi la coffee house kat bawah tu cari kopi. Segar kejap. Lepas tu nak pegi Nami Island. Lama jugak kot dalam bas. Tah macam dah lupa sebab peram cerita lama sangat.6 bulan sudah berlalu, engkau dan aku apakan ada, rindu tak hadir, kasih tak jelma. Ewahhhhhh!!