Saturday, 25 April 2009

Kenduri Kahwin - Saujana Impian







Crime partners pada hari kejadian, CC Norm & Sofea


Kenduri adik si Aida iaitu Aidid bersama pasangannya Suzana di Saujana Impian, Kajang. Siap ade sate samuri..yahoooo!!!


Tuesday, 14 April 2009

Ole-ole Bali-Solaris(SohoKL)

Big mouth burger for me...wahh macam burger kt chilis ni..roti je takde bijan

Set nasi campur yang ada macam2 lauk..ade sate lilit kt batang serai, rendang daging,cumi-cumi(sotong rangup),ikan grilled ngan sayur dan sambel

Warm barley lime untuk org selsema dan batuk..


Nice decorations...Balinese


Muzium ke kedai ni?

Tukang blanje yg tersenyum riang hehehehe

Tuesday, 7 April 2009

Sate Seri Melaka - versi tak best

Ape tah kene malam ni makan sate seri melaka tak best cam selalu. Order sate hati cucuk sekali pedal ngan jantung...liat la kan..papa komplen aaa..pastu sejuk sate hati dier...alamak..camni la org melayu bile meniaga..dah up sikit...untung lebih..customer banyak..mula tak jaga mutu...aku pon pi la komplen time nak bayar..dia kasik diskaun la skit and apologize. kata budak2 yang buat..dia tak pantau..bukan la nak sgt diskaun tu..cuma nak la dia meniaga dgn jujur dan jaga mutu..kalau tak bagitau nanti dia tak tahu pulak kan..silap2 bungkus pulak nanti.

Monday, 6 April 2009

Little Penang Cafe-Midvalley



The crunchiest Pai Tee served with chilli + garlic sauce,nice- 9/10

My lousy lime juice...what??? no sugar aahhh...add some please...6/10



This char kuey tiaw is very spicy....better than at Madam Kwan-9/10

This thing called lobak..i dunno what it is but there is chicken inside.. 8/10


And the introducer is Dr. Nazirah, going to work for nite shift.