Sunday, 28 June 2009

True SPA, Jaya 33




Ni 2nd time ku pegi buat treatment..buat foot spa..yang 1st buat back massage..sedap..masseur tu sarawakian gurl..yang time foot spa ni kureng la..sedap lagi org buta kat JJ wangsa maju tu urut...
nampak tak swimming pool di celah langsir tu...ni mmg tempat feveret ku la lepas ni..selain work out kat gym..aku nak buat alternate day la pegi sini..insya Allah pas mama kuar wad ni akan ku buat secara intensif..
owh ya Aida dah berjaya turun 6kg dalam masa 27 hari...so impressive...oleh kerana PT session aku akan abis lagi 3 jam..aku kene la blaja ngan aida..go fitness bebeh!

Friday, 26 June 2009

Ayam Golek 5 Bintang, Kerinchi

Ni ayam yang kedua..makan ckit je..yg len bawak balik untuk Ucop Conto

Haza tengah pikir cemana nak abiskan sekor ayam ni sorang2 seperti yang ku buat hohohoh

Friday, 12 June 2009

Nandos & Sweet Chat




Ya ampun!! 3rd visit to Nandos for this month.. I am crazy over the extra hot peri peri chicken...rindu terhadap ayam ini makin menjadi2 hohoho..
Cendol durian & durian pancake tu sebagai dessert by sweet chat. B4 dat makan ipoh curry laksa kat jusco time lunch hour...gi amik akak kat syabas then gi mamam kat jusco garden cafe..
Kol 4.30 ada perjumpaan kontinjen sukan dgn Dato' Noha. Macam2 la kata semangat diberikan bagi membakar api perjuangan MATRADE nnt hehehe..

Thursday, 11 June 2009

Tea Time - Secret Recipe Platinum Victory

Karipap besar ni apeke namanya

Lamb pie

Ezam nya fresh milk

Aku nya iced caramel machiato
Gi sign S&P dekat legal firm area platinum victory tu..then g tea break sat kat SR..Ezam tapau Chicken Puff utk papa serta Hazelnut sponge cake..owh ya..mama berjaya mengabiskan hot chocolate dalam sekelip mata hahahaha

Sunday, 7 June 2009

JM Bariani - Tesco Shah Alam

3 Layer Tea

Lama dah carik teh ni. Last2 jumpa kat sini. Tapau set nasi beriani kambing and extra nasi beriani saje..makan 3 org mlm ni. 3 layer tea ni mmg layan aaaa...bawah sekali gula kabung, tengah susu cair and atas skali teh.

Monday, 1 June 2009

Warren Buffet advices

"Stay away from credit cards and invest in yourself and remember:

A-Money doesn't create man but the man who created money

B-Live your life as simple as you are

C-Don't do what others say, just listen to them but do what you feel good

D-Don't go on brand name, just wear those things in which you feel comfortable

E-Don't waste your money on unnecessary thing, just spend on them who in really need rather

F-After all it's your life then why give chance to others to rule your life"