Saturday, 28 November 2009

Someone is prettier now

Dengan produk Shadira, kini saya tampak lebih anggun dan berkeyakinan eheheh..jangan marah aaaa..lama giler tak jumpa si Fairuz ni ...org senang hati la skrg keje kat TUDM tu...manyak best aaaa..makin chubby juga...mekasih la masakkan ku nasi goreng siap buat tapau lagi bersama teh taraguay yang oooonikk! Kitorang jumpa kat midvley then mkn kat Little Penang...anta Viva balik umah then Fairuz bawaku ke Jusco Cheras Selatan menonton 2012. Malam tu lepak umah dia di Kajang..parents beliau balik Melaka..

Friday, 27 November 2009

Chilling at Fraser's Hill

First stop pit untuk bertanya khabar, dapat map pastu carik Rumah Peranginan Persekutuan. Jalan kat sini mmg horror la..pusing2 bukit semua one way...pandai2 la bertolak ansur kalau ade kete datang dari depan

Ini jalan nak ke air terjun apa tah...aku pusing balik sebab sunyi semacam..




This place where you can boating in the breezy air




Encik polis, why so serious?
Nice flowers

Golfing in the cool weather


Jam berhantu

I stayed here, a decent place to stay, nice room n spotless clean bathroom..it wont burn a hole in your pocket too! Kalau Shahzan Inn tu sendiri mau ingat la..

Saturday, 21 November 2009

Manhattan Fish Market @ Cineleisure



Clam Chowder

Macam2 la..



Flaming hot

Kiddies Big Boat - Calamari Rings & Fish Nuggets

Flaming Platter- Fish Fillet, Prawns, Rice, Fries

Kat Cinema main magik2

A hope for plus women hehe
Jalan2 cari makan kat Curve , Ikano n tgk wyg kat Cineleisure..beli baju yang telah di usya semalam bersama rerakan...

Friday, 20 November 2009

A&W Ikano Power Centre



Alkisahnya teringin meatball kat Ikea tu...sesampai je kat sana perghhh..org beratur punya panjang..2 lanes yg sayup mata memandang...sian la kat mak yong yg sorg tu tunggu lama nanti hehehe..so gerak ke A&W..layan float...


Tuesday, 17 November 2009

PTK @ Pandai Tak Kau?

Esok ku bakal amik PTK buat kali ke 3 bagi memperbaiki result yang berada di aras III for both papers. Hopefully I can do better and score aras IV..amin..nak la merasa anjakan gaji kan..takkan dok P1 tak sudah2 huhuhuh..so ade baiknya ku menyusup bawah comforter dengan aman bagi menyediakan the freshest mind for the battle tomorrow morning...buku abis baca?Hmm..kali ni lebih pada group discussion..output output output..harap2 menjadi kihkihkih!

Saturday, 14 November 2009

Friday, 13 November 2009

Nonton Just Follow Law




Setelah beberapa minggu berhempas-pulas untuk INTRADE..hari ni dapatla kiranya berlibur di theatrette nonton movie Just Follow Law yang lawak giler..Pua Chu Kang berlakon heheh



Sunday, 8 November 2009

Sekretariat Logistik INTRADE - BWP Seri Pacific

Nazri posing baik punya..dah melepet la tu duty dr 8 pagi

Abg Mahathir kontrol encem

Dan lagi

Bilik kat Legend




Ahad sampai Selasa kat sini...duty kat Seri Pac, stay kat Legend ngan Anim...kerja kuat utk bulan 1 huhuhu!







Sunday, 1 November 2009

Wedding Farah & Suhaimi - Kuarters KLIA, Nilai



Wanita-wanita cantik yang berdiri di barisan belakang dari kiri adalah:


Nur Idayu Roslan, Ezatul Eliza Kamarudin, Nor Hafizah Shuhaimi, Nur Syerrylina Abu Latifei, Seri Syamsidatul Safrun Mohd Thani,

Nazirah Hamzah, Nurhanie Sazana Abdul Halim, Marziana Kasbollah



The singing doctor in action!

Happy faces

Mempelai yang berbahagia


3 stooges huhuhu




Selamat pengantin baru, semoga kekal abadi, bahagia ke anak cucu, sentosa murah rezeki, Alhamdulillah bertemu jodohnya, berkat kesabaran akhir terlaksana..hey..betul ke lirik tersebut...


To Puan Farah...tahniah ku ucapkan di atas perkahwinanmu...setelah menempuh pelbagai ranjau onak dan duri akhirnya kau bertemu kebahagiaan yang diimpikan..aku gembira menyaksikan kau bersanding di pelaminan...you are truly a woman now..I am still a girl hehehe..