Wednesday, 31 March 2010

Monday, 29 March 2010

Suka-suki time kursus

Bersama barisan fasilitator ketika upacara penutup

Cik Penghuluwati berucap



Hari2 minum kopi O sedap

Menggayakan beg MITI

Lin @ Kecik dengan spek kembang


BBQ dinner




Laleh n Laden kembar melekat kat kepala ahahahah

Sunday, 28 March 2010

Wedding Suzana Md. Rom

Tetiba lak aku kene bersanding ngan Sha

Beautiful

Time makan beradap...su dah suap 3 sudu baru baca doa uhuhuhuh

Sha, Su & I

Me and Sha berminyak2 huhuhuh
For more piccas please visit my FB

Saturday, 27 March 2010

Post course mode

Actually ade begitu banyak gamba telah di capture time kursus. Semua dalam cam Khodi n Syida. Esok baru nak jejak mereka dan upload kat FB. Kat blog ni tidakla larat kerna gamba itu terlalu la banyak.Sesungguhnya Matraders yang gi kursus ni sangatla camera freaks huhuhu..dekat car park MPC pon leh posing sampai makcik2 MITI tu naik meluat la aku pikir hahahaha..nnt aku kasi muatnaik serba sikit gamba2 hot kihkihkih..lain2 jejak FB kay..


Pengisian kursus bagiku menarik, menginsafkan dan baik untuk muhasabah diri. Dah banyak lagha ni selama ni. Kena refresh sekali sekala adalah baik untuk kesihatan mental dan fizikal.


Part paling lawak semestinya masa main cina buta tu. Sib baik la video takleh copy bawak balik.Kalau boleh mampus jadi bahan selama setahun wakakakak. Time tayang during BBQ dinner kitorang bantai gelak sampai aku ilang selera nak makan....adoi..simpan dalam kotak ingatan je la huhuhu..

Wednesday, 24 March 2010

Johnnys AU2










Di waktu lunch yang hening, NED's gurls merayap ke JJ AU2 yang sungguh sepelaung sahaja dengan bantuan DUKE Hiway. Makan celup2 dengan nikmatnye. Lebih nikmat bile acik faiyz bermurah hati membelanje me+haza+nina huhuhu. Kami amik set yang for 2, tambah lagi lauk-pauk ala carte dan juga nasi putih. Ade juga nasi goreng belacan. Nnt di suatu waktu yg tenang nak pi lagi skali duduk lama skit dan makan sekali banana split tu huhuhu.

Off to JB for 3 days

I'll be attending Kursus Bina Taqwa at MPC Southern Region starting tomorrow until Saturday. Will depart for JB at 7.45 am. Hopefully everything's fine. And surely my wages will be in 'peram' mode for 3 days. That's good.Just that my tudung bisnes tak bley jalan cam biasa iaitu pada hari gaji sob sob sob...dah ramai yang bertanya ni...nanti balik kursus will see how...

Tuesday, 23 March 2010

Delicious One Utama

My Lamb shank with nasi pilaf...awesome!

Faiyz's Carbonara

Haza' Bolognese


Nice fried mushrooms

Watermelon juice

Mashed potato

Lychee n lime

Tembikai laici

Saturday, 20 March 2010

Santai malam minggu

Candle lite dinner di bawah pepohon rendang sambil menyantap nasi lemak power

Tak sampai brape minit dah ranap semuanya

Free WiFi at Starbucks, dont forget to bring along your netbook

My caramel frappucino and my buddy's caramel macchiato