Wednesday, 30 June 2010

Papparich Solaris Dutamas

Lazat betul roti susu ni..try suro Kak Ros Pantry buat tapi tak sama..

Iced Pappa Cham

Sunday, 27 June 2010

My handsome boy

Tak dapat dok sebelah pon takpe

Alololo comel

Jambunye

Side burn kemas

Putih..I like

Thursday, 24 June 2010

Social obligation call

Nana, adik si Pjot


Tak perlu diperkenalkan lagi hahaha


Actually semua skali 5 gelas..dah tau la sape minum 2 kan
soursop, durian, mango, dragon fruit, kedondong asam boi


4 jam pon tak cukup bagi kat dia


err...


Redbox The Gardens

Wednesday, 23 June 2010

MIHAS Networking Reception

Geng blogger hahaha


My favourite dancer, tahun lepas dah bergambar dengan dia
so tahun ni bagi chance org lain la hehehe, emm manis kan?


Satay

Grilled lamb

Ish ish ish

Kambing yang menjadi korban

ewah ewah ewah

terbang terbang

Hot mamas in action

Sempat basuh tangan melekit lepas makan buah laici

Apesal ais ni macam takde motip?
tanya En. Mus kpd En. Md. Noor

Tidakkan Melayu hilang di dunia

Laksamana Hang Tuah muncul di MIHAS 2010

Peaches

Wild prunes

Raisins

Apricots

Mekasih la pak arab murah hati letak sampel2 buah selambak camni...aku lepak kat gerai buah ni punya lama sampai kenyang. Ade satu lagi fresh cherries aku tak dan nak capture. Sedap gile buah ceri tu. Selalu nampak kat supermarket tak pnah beli sbb mahal hehehe..

Saturday, 19 June 2010

Doa Selamat di Kipark Condo

Usherer-Miye. Dia gigit tangan aku sebab aku nak pakaikan rantai, dem!

Tukang senduk nasi a.k.a. tuan rumah

Org tgh berzikir kitorang sebok bergambar

Tetamu yang diundang khas utk berzikir
dengan suara yang kuat melebihi suara tok imam


Serius sedap mami Nazirah masak...thank you thank you..nasi ape tah sedap sangat..dengan kari ayam, rendang daging, pajeri nanas, dan paling best yang aku tambah berkali2 ialah sambal udang petai..wallah!Diserikan pulak pastu dengan carrot cake sikeret resipi...tersandar la sambil bermain2 dengan Miye sampai kene gigit huhuhuh..

Wangsa Walk with the kids

Shake it shake it baby aha aha..suke btul dia ngan krusi nih

Maksu kata bukak mata besar2 huhuhuhu

Senyum manis

Semua well behave, bagus!

Tido separuh jalan dalam wayang adoihhh

Actually maksu nak bawak tengok Nanny McPhee and the big bang tapi kat Wangsa Walk blom kuar la pulak..Toy Story lambat sgt showtime..jenuh nak tunggu..last2 tgk Prince Of Persia..tak brape sesuai la citer tu sbb banyak lawan2 tapi no choice dah..takkan nak bagi tgk Sex & The City kot..kompem tak lepas masuk wayang ahahah..

Friday, 18 June 2010

PappaRiching

Otak-otak

Roti susu

Lepaking during long lunch hour and using the free WiFi..desperately need to log in to FB..I dont have any broadband connection right now...terpaksa menempek di gerai2 la..

Tuesday, 15 June 2010

Satay Seri Melaka

Oleh kerana kedua orang tuaku tak layan Chili's maka ku bawa makan satay aja..

Monday, 14 June 2010

Like no place else

Ezam yang sampai lambat terus menerkam grilled lamb

Mushroom beef fajitas as always

Triple play as the starters

Pina chilada ini sungguh sedap kata cik jeb


Brilliant pic taken by Ezam in macro mode


Aku suro budak2 Chili's nyanyi happy birthday padahal besday bulan depan huhuhu..pastu rase malu plak sebab diorang nyanyi beriya dan kuat pulak tu

Ni kakak ngan abang aku

Selalu diorang blanja aku..tapi hari ni acik kayo...acik la blanjo ahahahah