Wednesday, 24 November 2010

Farewell for the next Singapore's TC & Shanghai's ATC

Owh ya Faizah pon nak tukar pegi Admin



Haza tinggal nak pelok2 ngan aku kat NED

Ish ish..pening nak order ape ni??

Menyeringai

3 stooges

Boss tengah pilih menu

Nina the Shanghai lady bersama Pak Jahir

Boss buat aksi apetah

Mr. Naim is leaving for Singapore in mid Dec.

T-Bone steak

Sirloin steak

Sauteed mushrooms

Baramundi


Fish n chips

Setel

NED Team in action

Zillion thanks to our boss for this lunch treat. May Allah bless you always!!

Tuesday, 23 November 2010

Saba Restaurant @ Dataran Jelatek


Chicken Kabsah half bird

The chicken buried in the rice

Sepinggan makan berdua baru mesra huhu

Vimto yang nice

Layan je menu dia....





Ok let me explain where's Dataran Jelatek located. If you come from Dato' Keramat, just drive along Jalan Setiawangsa..ala jalan yg mula2 ade LRT Jelatek..pastu go along jumpa LRT Setiawangsa...this Dataran Jelatek exactly opposite LRT Setiawangsa, beside Maya Kondo. Jumpa je Petronas belah kiri then slow down...parking la tepi2 tu..parking basement pon ade..I've tried kabsah and hanith...hanith lagi sedap la esp Hanith Lamb. Pastu kedai2 area situ banyak jual sisha..boleh la layan kalau banyak masa...punya lama nak abis kemenyan tu..naik bosan menyedut tak abis2 huhuhu

Monday, 22 November 2010

YES YES YES!! (Year End Sale)

Arakian tersebut la kisah si Liz Claiborne yang putih menawan lagi cantik rupawan telah ku usya dengan hebat waktu long lunch hour last Friday. Time tu tak confident nak beli pasal takde advisor yang ikut serta..aku mmg ade masalah taste ckit...so tunggu gi ngan akak..tup2 gi semalam kat Setan KLCC da sold out!!Akak cakap lawa...frust menonggeng gue..lepas makan nasi arab Saba Dataran Jelatek tu..tido kat Ukay Perdana dengan hati nan lara..nak gi terjah Setan Lot 10 pon da tak semangat..last2 balik umah call Setan Lot 10..setan lot10 kata sold out..last la ni call setan gardens...hello..henbeg offer ade?kaler cream?yahoooo!!!ok tolong reserve yer...jeng jeng jenggggg..TQ to salesgirl Rara yg bek hati reserve utk i..

Cantik manis putih menawan

Kisah mencari seluar ini sungguh menyeksa batin...segala jenis plus size brand ku terjah...dari Ms. Read ke Total Women ke Exotico ke Scarlet ke Nature Clothing....samada tak leh bolos atau rega tak lalu nak bayar huhuhu...tetiba kat setan gardens da ade Erica dan hari ni luck cerah...ngam pulak harga dan size..aku bedal 2 trus!Dark grey n all black...i like!

This one..my bad..terlepas pandang semalam..patut 3 days spesel fri-sun leh dpt up to 70% tapi sbb beli hari ni 50% saje...rugi RM 50 beb..tapi dah tergedik2 nak jugak...pejam mata dannnn zassss!


Car Of The Year Carnival @ MATRADE

My partner in crime - K-Rol

Cuba melawan mengantuk ketika book launching

Test jangan tak test



Ku test drive ini Suzuki Alto

Cium Bimmer





K-rol test drive Mazda 6

Sunday, 21 November 2010

Al Rawsha Jalan Ampang

Chicken mandy, sepinggan makan 2 org..baru mesra hehe

Pineapple Dester & Strawberry Barbican

Cool place to lepak dan borak selepas magerib

Saturday, 20 November 2010

Book Launching @ MPH Alpha Angle

EEmrull bagi talk pasal buku dia

Bagus jugak buku ni, esp untuk sesiapa yang belum memiliki rumah atau yang plan nak buat property investment. Dia share pengalaman dan juga langkah-langkah yang perlu dibuat..harga RM 29.90..boleh contact saya kalau nak beli buku ni..