Thursday, 1 September 2016

Result 3rd sem


Hai korang. Lamanya tak tulis blog. Cerita ada banyak tapi sokmo takdan nak buat. Tapi pagi ni ambik 5 minit nak share result pengajian kelas dewasa. 3rd sem nampak memberangsangkan sikit sebab ade 2 ketol A-. Happy sangat especially untuk Data Analysis yang sangat menyeksa batin. Every Monday kelas 8-10pm. Then mesti drag until 12 tengah malam sebab nak kena submit assignment malam tu juga. Pagi esok nya nak gi kerja pulak weiii. Selama 14 minggu begitulah kehidupanku masa sem lepas. Syukur pada Allah ya rahman ya rahim yang memberi kekuatan serta ahli keluarga dan sahabat-handai yang tak putus meniup semangat juang padaku. Pengajian ini insya Allah berbaki 2 sem saja lagi. Next week start new sem. Ambil 2 subjek aje sebab itu saja yang tinggal-Consumer Psychology dan Research Method. Hope to embark my research project journey on February 2017 and setel semua within 1 semester. I dream for another convocation ceremony in November 2017. Doakan aku berjaya! Tata.