Thursday, 12 September 2013

Golden Palm Tree @ Sepang Gold Coast


Pada bulan Jun yang lepas aku telah menghadiri satu talk berkenaan Iconic Vacation Club di Midvalley. Talk tu untuk promote that vacation club la..so in return of listening for the talk dapatla 1 malam complimentary stay kat Golden Palm Tree tersebut...aku ni mmg jenis opportunist so just grab the chance..lagipun kalau nak pegi sendiri satu malam 800++ gak..kat groupon leh aa dapat 650..that's a lot of money for a 1 night stay


So aku tunggu bulan 9 sebab nak bawak mama. Konon2 hadiah besday la tu kuikuikui. Sesampainya saje di sana terus check in bilik 206. Tanpa membuang masa mama terus dive atas katil Twilight itu hehehe..tengok la time amik gambar dah kene bongkar bantal semua 


Petang tu jalan-jalan kat pantai sambil tengok ada satu chinese couple buat wedding photoshoot 


Mama sedang menggodek Sony Cybershot beliau..cam biasa la vacation cum photography course


Malam tu pulak kami dinner di Sepoi-Sepoi, a cafe by the sea overlooking the Straits of Malacca


Makan hainanese chicken rice, barli suam dan pina colada. Guna food voucher RM50 yang dorang bagi sekali ngan complimentary stay.


Mama setia bersama tongkatnya yang convertible to a seat


This is the sofa area..bley aa lepak2 jap tengok tv.


Yang ni Bila-Bila tempat breakfast

Tak berkesempatan pon nak try infinity pool mengadap laut tu. Takut bertambah sakit mata so simpan je niat di hati. Ade try naik basikal yang bley amik sukahati ni..ok la best gak hehe..Smiley Beach (private beach) pon tak dan terjah...pasal kami buat early check out...nak catch flight pi Langkawi pulak..

No comments: