Sunday, 23 November 2014

2D1N : Johor Bahru











Jalan-jalan tambah mileage kereta huhuhu..tak pegi mana sangat pon. Ikut je ke mana roda bergolek. Petang Sabtu sampai ja rest kejap kat bilik. Then pegi Nusajaya nak tengok Puteri Harbour Park. Macam cantik macam comel je selalu tengok org tangkap gambar kat situ. Punya la ramai couple baru kawen pi photoshoot kat situ time aku pegi. Ontongla hehehe..

Malam tu meredah kelam cari Restoran ZZ Sup Tulang punyala nak sedut sum-sum tulang. Hmm..luckily ade Indian lady kami jumpa kat petrol pump suruh ikut sampai kat ZZ. ZZ tu depan kondo dia..tengkiu amma!! Sunday balik pusing kat The Zone pastu gi JPO. Balik KL dalam hujan selebat alam. Lenguh bahu kayuh dalam hujan, alhamdulillah semua selamat.

2 comments:

Najib Ariyan said...

mana lah sah ke JB kalau tak ke JPO tu... Elle tak singgah ke restoran makana laut kat Senibong yg popular tu... best makan kat sana

Elle is everywhere said...

Cuci mata je Abang Bear sambil gores dan menang skit2 heheh..Senibong tu nxt time la