Thursday, 22 January 2015

Super Quick Lunch @ Fikcles, TTDI


  Oh bunyi gitar
Irama twist
Tidak sabar
Si gadis manis
Dengar lagu rancak gembira
Hatinya rindu tergoda
Ingin dapat teman
Menari suka ria


Sungguh merdu
Lagu ini
Siapa mahu
Boleh menari
Pilih satu teman sendiri
Ataukah si hitam manis
Kalau sudi mari, kita menari twist



Oh gitar berbunyi
Menawan hati sedang berahi
Oh rancaknya irama
Dapat mikat sukma
Gadis dan teruna
Mari cari teman gembira



Gitar solo
Dan melodi
Ikut tempo
Kalau menari
Sila adik, sila cik abang
Marilah kita berdendang
Irama gembira
Hati jadi riang 

Wahh happy giler hari gaji uollsss..tak caya tanya Haza hehehe..ok2 ku kongsikan alamat nak pegi sini pasal memang sedap makanan-makanan kat sini. Gambar tu adelah sauteed mushrooms with beef bacon in carbonara sauce. Pasta 2 pinggan iaitu Linguine Carbonara ngan Lamb Ragout Spaghetti tak dan nak snap. Korang kena cuba tau pasal makanan sedap dan harga berpatutan sangat2. 

Address : 11, Jalan Wan Kadir 2, Taman Tun Dr Ismail, 60000 Kuala Lumpur
Contact  Number : +6012-953 2692
Opening Hours : Mondays to Fridays. 1000 hours till 2200 hours.
Saturdays. 0800 hours till 2200 hours.
Sundays. 0800 hours till 1500 hours

Nak cari parking depan-depan kedai memang susah sikit tapi letak dalam Waze tu Mantissa College, nanti korang akan sampai open space parking yang luas gak la. Sejam RM3. Jalan ke depan lalu 2 blok kedai, lintas jalan then sampai. Ok sekian, lain kali nak pegi try steak ngan kinder bueno cheesecake pulak.

5 comments:

NM03 said...

geng capati nak pegi hari ni. wihuuu!!!

Elle is everywhere said...

Wehuuuu kim salam mamat jambu pakai spek rambut kerinting

Najib Ariyan said...

wah wah wah... semenjak dua menjak ni makan makanan omputeh jer... leh kenyang ker Elle?? Ambo kalau takdok nasik tu payoh nak kenyang dalam erti kata sebenar

Najib Ariyan said...

macam dah komen kat sini... komen lagi lah

takleh lah nak makan kat sini... ai tekak belacan...

Elle Kamarudin said...

bile hormon estrogen meningkat maka tekak teringin westernizer je hikhik...tapi selalunya mmg tekak belacan lah