Sunday, 28 April 2013

Hatyai : Hatyai Cable Car


Muka ketat setiap kali naik cable car walau di mana sahaja. Akulah si gayat itu!



Cable Car yang sungguh pendek ini (memang takleh lawan kecuraman Langkawi dan kejauhan Genting) membawa ke patung2 Buddha. Pegi tengok saje takde buat ape dan boleh view pekan Hatyai la dari atas tu.

Snap lebih kurang turun balik. Mama dok ajak sembang dalam cable car macam tak bleh tunggu sampai kan. Pastu dok tanya aku awat senyap. Memang diam la...anakmu gayat mama oiiii adus..200bath tix cable car tu..dah siap bayar kat travel agent tadi.


2 comments:

Green82 said...

hihihi angin..angin (buat gaya suara ketaq haaha)

Elle Kamarudin said...

wooo ejek aku aaaa